Grötpannkaka

Blev det över havregrynsgröt från frukosten? Kasta den inte, den är perfekt för lyxigt matiga grötpannkakor med kokos och mandlar.

Betyg
3,5/5 baserat på 15 röster.
  • Tillagningstid: 15 min
  • 2 pannkakor
Ingredienser
  • 2 dl kokt havregrynsgröt (kall)
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 msk kokosfett eller smör
  • 1 msk rostade och hackade mandlar
  • Lönnsirap och färska bär till topping
Så tillagar du receptet
  1. Rör ihop havregrynsgröt och kokosflingor tillsammans med de rostade och hackade mandlarna. Är gröten för fast så går det bra att röra i lite vatten eller mjölk.
  2. Forma till pannkakor och stek ett par minuter på varje sida, tills de blir gyllenbruna, i smör eller kokosfett.
  3. Servera med förslagsvis lönnsirap och färska bär!