AXA Sports Club

AXA Sports Club är klubben för dig som älskar att träna, oavsett om du tävlar på elitnivå eller är en helt vanlig motionär. Här hittar du våra artiklar om kost och träning, information om lopp och goda erbjudanden. Välkommen! 

Nyhet! Riktigt bra erbjudanden med AXA Sports Clubs exklusiva förmånspaket.

 

Precis som tidigare kommer AXA Sports Club vara öppet för alla och ha gratis medlemskap. Men för att kunna erbjuda er medlemmar extra bra erbjudanden och service kommer vi dessutom göra det möjligt för dig som medlem att köpa till ett exklusivt förmånspaket för endast 150 SEK/år.

Detta kommer innebära en mängd förmåner som kommer fyllas på successivt under året 2018. Några exempel på erbjudanden som finns redan nu är:

Under 2018 kommer fler erbjudanden fyllas på, med inriktning på andra idrotter än skidor, bland annat löpläger i Lidingöloppsspåret med en av Sveriges bästa långdistanslöpare –  David Nilsson. Läs mer om vårt förmånspaket här. 

Uppgradera ditt medlemskap och ta del av alla erbjudanden genom att fylla i detta formulär samt betala in 150 kr till AXA Sports Clubs plusgirokonto 592559-9. Maila oss om du har några frågor.

 

 

 

 

Gå med i Sveriges största klubb!

Att vara medlem kostar ingenting och ofta får du som tävlar för oss ta del av något extra fint erbjudande. Allt för att vi vill att så många som möjlighet ska ges möjlighet till ett sundare liv. AXA Sports Club samarbetar med olika idrottare runt om i landet. För att inspirera men också för att ni medlemmar ska få bra tips och råd kring er träning.

Bli medlem     Vid frågor, vänligen maila oss.