Tävlingsregler

Nedan kan du läsa villkor för vår tävling "AXA ALL DAY". 

Villkor för AXA tävling "AXA ALL DAY" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 5 januari 2024 och den 10 mars 2024. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Tävlingen pågår under följande veckor:

  • Period 1:
    5 januari–4 februari 
  • Period 2:
    5 februari–10 mars

2. Arrangör är AXA, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta AXA via e-mail: axa@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. 

4. De tävlande ska ladda upp en bild på Instagram och hashtaga #axasverige samt följa @axasverige för att delta i tävlingen. Tänk på att du måste ha ett öppet instagram konto för att kunna delta.

5. Vinsterna utgörs av totalt 2 stycken årsförbrukningar av AXA produkter till ett värde på 1950 SEK styck. De vinnande bidragen vinner varsin årsförbrukning. Årsförbrukningen är personligt och gäller för en person. En årsförbrukning kommer att tävlas ut mellan v 1–v 5, den andra årsförbrukningen tävlas ut mellan v 6–v 10. Om ett bidrag inte inkommit under första perioden så har AXA rätt att tävla ut kvarvarande vinster under resterande tiden av tävlingen.

6. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.

7. AXA ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndag. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från AXA. Det enligt juryns mening mest kreativa bidraget vinner. Juryns beslut kan inte överklagas.

9. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10. Vinnarna meddelas personligen av AXA. Vinnaren meddelas senast den 1 april 2024. Vinsten levereras senast 30 april 2024.

11. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. AXA kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

12. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har AXA rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

13. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.