Tre mot Trippeln 2023

Tre personer, tre olika sporter, tre olika distanser – mycket skratt, svett och tårar. Följ Emil Jönsson Haag, Ann Söderlund och Anitha Clemence i nio avsnitt, under träning och tävling, mot målet att genomföra en Vasaloppstrippel!

Se det senaste avsnittet

I sista avsnittet av Tre mot Trippeln får vi följa finalen. Spänningen är olidlig, vem eller vilka klarar egentligen hela utmaningen?

Avsnitt 8

I det här spännande avsnittet av Tre mot Trippeln får vi följa dramatiken innan starten i cykelvasan… Men som man brukar säga, inget ont som inte för något gott med sig 😉

Avsnitt 7

I det sjunde avsnittet av Tre mot Trippeln får vi följa med när Emil tränar inför cykelvasan. Kolla gärna hur han kommer i form inför tävlingen.

Avsnitt 6

I sjätte avsnittet av Tre mot Trippeln sätter Ann och Anitha igång med cykelträningen. Det här med att sitta fast med fötterna i cykeln verkar vara lite klurigare än vad de kanske hade trott. Kan det vara så att någon av de vurpar…? 🤭

Avsnitt 5

Emil, Anna och Anitha får en utmaning under backträningen. Kan Ann och Anitha springa nedför backen på halva tiden det tar för Emil att springa uppför?

Avsnitt 4

Fjärde avsnittet av Tre mot Trippeln! Kolla in Emil, Ann och Anithas olika strategier inför vasaloppslöpningen.

Avsnitt 3

Avsnitt 2

Avsnitt 1

Deltagarna