Vägen mot Vasaloppet 2022

Följ med på äventyret när OS-guldmedaljören Anna Jönsson Haag coachar Anitha och Andreas som ska köra Vasaloppet 2022! Vi släpper fem avsnitt med träning, kost och de bästa tipsen inför vinterns längdskidåkning.

Vägen till Vasaloppet – del 5

I måndags körde Andreas och Anitha Öppet Spår, och Anna var såklart på plats för att coacha. Vägen från Sälen till Mora bjöd på perfekta förhållanden och strålande sol – men hur gick det egentligen?

 

Vägen till Vasaloppet – del 4

Det närmar sig skarpt läge med mindre än två veckor kvar till loppet! Anitha och Andreas kör ett träningspass i Stockholm med distanscoachning av Anna – intervaller och Smirredrag står på schemat. Nästa gång vi träffar Anita och Andreas är det på väg från Sälen till Mora! Följ oss på Instagram eller Facebook för att se Anitha och Andreas väg mot Vasan.

 

Vägen mot Vasaloppet 2022 – del 3

Anna, Anitha och Andreas grundar med en god och stadig grötfrukost innan de ger sig ut i spåret för att slipa på stakning med frånskjut – inte helt enkelt! 

 

Vägen mot Vasaloppet – del 2

Hur gör man egentligen för att staka på bästa sätt? 🤔 Anitha och Andreas fortsätter teknikträningen inför sitt Vasalopp, och Anna fixar en energifylld smoothie som mellanmål. 

 

Vägen till Vasaloppet – del 1

Följ med på äventyret när OS-guldmedaljören Anna Jönsson Haag coachar Anitha och Andreas som ska köra Vasaloppet 2022 för AXA Sports Club! Under vintern släpper vi fem avsnitt fullproppade med träning, kost och tips inför säsongens längdskidåkning!