Overnight oats med ananas, kokos och Salted Caramel

Gröt som efterrätt? Självklart! Låt den stå över natten och servera sen med hemgjord eller färdigköpt kolasås med lite extra salt.

Betyg
4,0/5 baserat på 4 röster.
  • Tillagningstid: Låt stå över natten
  • | 1 portion
Ingredienser

Topping

  • Ananas, skuren i bitar
  • 1 msk rostad kokos
  • 1/5 burk sötad kondenserad mjölk (alt. färdig dulce de leche blandad med flingsalt).
Så tillagar du receptet
  1. Blanda alla ingredienser.
  2. Fördela i portionsskål, låt svälla i kylskåp över natten.
  3. Koka burken med kondenserad mjölk i 2–3 timmar, se till så att burken är täckt med vatten hela tiden. Låt den svalna helt innan den öppnas.
  4. Toppa med kokos, ananas och en rejäl sked salted caramel, innan servering.