Tävla loss med Leo's och AXA

Att tävla är enkelt –  fyll i frågorna i formuläret nedan. Varje vecka tävlar vi ut ett årskort hos Leo's Lekland. Tävlingen pågår mellan vecka 35-43.

Mer om Leo's Lekland

En heldag på Leo's lekland börjar med en bra frukost! Våra mumsiga nyheter Havregott har smak av blåbär och jordgubb innehåller 40% mindre socker jämfört med andra barnflingor på marknaden.

Fyll i formuläret och tävla!

Vilken Havregott-smak är du?

Tävlingsregler

Villkor för AXA tävling "Leo's Årskort" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 26 augusti 2019 och den 27 oktober 2019. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Tävlingen pågår under följande veckor:

  • V 35 – 26 augusti - 1 september
  • V 36 – 2 september - 8 september
  • V 37 – 9 september - 15 september
  • V 38 – 16 september - 22 september
  • V 39 – 23 september - 29 september
  • V 40 – 30 september - 6 oktober
  • V 41 – 7 oktober - 13 oktober
  • V 42 – 14 oktober - 20 oktober
  • V 43 – 21 oktober - 27 oktober 

2. Arrangör är AXA, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta AXA via e-mail: axa@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. 

4. De tävlande ska fylla i formuläret på https://www.axa.se/leos/ för att delta i tävlingen.

5. Vinsterna utgörs av totalt 9 stycken årskort på Leo's Lekland till ett värde av 2490 SEK styck. De vinnande bidragen vinner varsitt årskort. Årskortet är personligt och gäller för ett barn. Ett årskort kommer att tävlas ut varje vecka. Om ett bidrag inte inkommit under en vecka så har AXA rätt att tävla ut kvarvarande vinster under resterande tiden av tävlingen.

6. Endast tävlingsbidrag som inkommit via formuläret på https://www.axa.se/leos/ kommer att godtas. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att AXA har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt namn på vinnare på sina egna plattformar. Med plattformar avses AXAs hemsida, Facebook och Instagram.

7. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång. Det går inte att delta i flera olika veckotävlingar för den som redan vunnit en gång tidigare.

8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

9. AXA ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen under respektive tävlingsvecka för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från AXA. Det enligt juryns mening mest kreativa bidraget vinner. Juryns beslut kan inte överklagas.

11. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12. Vinnarna meddelas personligen av AXA. Vinnaren meddelas senast den 9 november 2019. Vinsten levereras senast 16 november 2019.

13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. AXA kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har AXA rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.