Vinn Garmin-pulsklocka!

Tävla med AXA Sports Club och vinn en pulsklocka från Garmin!Kickstarta nya året med kraft från AXA-havre och en pulsklocka från Garmin!Med Garmin Vívoactive 4 följer du din hälsostatistik, lyssnar på musik, betalar eller varför inte motiveras av över 20 förinstallerade sportappar med en batteritid på 8 dagar?!Vill du ha chansen att vinna en av dessa snygga klockor (värde 3500 kr styck)?Vi tävlar ut en i veckan mellan vecka 1 och 10 2022, och du tävlar genom att svara på vår fråga i formuläret nedan. Lycka till!

Ps. Vill du också bli medlem i AXA Sports Club? Medlemskapet är kostnadsfritt och alla är välkomna – elitidrottare som motionär! Läs mer om AXA Sports Club här: https://www.axa.se/axa-sports-club/

TÄVLA MED OSS!

Svara på frågan nedan och lämna din emailadress så är du med i utlottningen av en Garmin Vívoactive 4!

Tävlingsvillkor

Villkor för AXA tävling "Vinn Garmin-pulsklocka!" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 3 januari 2022 och den 13 mars 2022. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare.

2. Arrangör är AXA, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta AXA via e-mail: axa@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. 

4. De tävlande ska fylla i formuläret på https://www.axa.se/axa-sports-club/vinn-garmin-pulsklocka/ för att delta i tävlingen.

5. Vinsterna utgörs av totalt 10 stycken Garmin Vívoactive 4 till ett värde av 3 500 SEK styck. De vinnande bidragen vinner varsin pulsklocka.

6. Endast tävlingsbidrag som inkommit via formuläret på https://www.axa.se/axa-sports-club/vinn-garmin-pulsklocka/ kommer att godtas. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att AXA har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt namn på vinnare på sina egna plattformar. Med plattformar avses AXAs hemsida, Facebook och Instagram.

7. Varje deltagare kan enbart vinna en gång under hela tävlingens gång. Det går bra att skicka in ett nytt tävlingsbidrag varje vecka.

8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

9. AXA ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen 13 mars för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från AXA. Det enligt juryns mening mest kreativa bidraget vinner. Juryns beslut kan inte överklagas.

11. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12. Vinnarna meddelas personligen av AXA. Vinnaren meddelas senast den 31 mars 2022. Vinsten levereras senast 13 april 2022.

13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. AXA kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har AXA rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.