Gratis cykelläger inför Cykelvasan

Den 8-11 juni bjuder vi på AXA Sports Club in er medlemmar till ett gratis cykelläger i Mora. Det enda ni betalar är er egen resa, boende och mat.

Om lägret

Lägret vänder sig framförallt till dig som ska cykla Cykelvasan (du behöver ha en MTB-cykel då vi kommer cykla på grusvägar och stigar), men alla är välkomna oavsett nivå och ambitionsnivå!Vi kommer ha hjälp av en av Sveriges bästa cykelcoacher Fredrik Ericsson som under delar av sin karriär tävlade för AXA Sports Club och vann Cykelvasan 2013.

 

Träningsupplägg

Lägret består av en blandning av olika pass och ni delas in i grupper efter nivå. Vi har ledare med god lokalkännedom som visar Moras cykling från sin bästa sida och anpassar rundorna för alla nivåer.

Alla kommer också få ett pass ihop med Fredrik där du kan få personlig hjälp med det som just du behöver träna lite extra på.

Fredrik kommer också hålla en föreläsning med tips och inspiration.

Praktisk information om lägret

Lägret är gratis för medlemmar i AXA Sports Club! Vårt enda krav är att du är med under hela perioden eftersom du tar upp en plats när du anmäler dig. Vi kommer ha maximalt 32 platser.

Lägret börjar med en informationsträff kl 18.00 torsdag 8 juni och slutar runt lunch söndag 11 juni.

Så snart vi tagit emot din anmälan får du en bekräftelse och därefter kontaktar du Moraparken för att boka ditt boende.

 

Boende

Vi bor på Moraparken som ligger 50 meter från spåret i Cykelvasan och nära till Moras fantastiska cykelstigar. Ni kan välja mellan att bo i stuga med 4-5 bäddar eller på hotell. Se alternativ och priser för boendet här.

Vid bokning av boende för flera personer räcker det att en i gruppen kontaktar Moraparken, men alla behöver först anmäla sig individuellt till lägret.

Det är självklart ok att ni kommer en hel familj och bokar en stuga, men att bara 1-2 personer i familjen deltar på lägret.

Anmälan

Är du anmäld till något lopp under CykelVasan? *

Bekräfta anmälan