Träningskläder

Nu är shopen öppen igen, och du kan beställa kläder för sommarens utomhusträning. Shopen är öppen till 1 juni med leverans vecka 28.

Såhär beställning ni:

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/axa-sportsclub/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i "axasport2017": och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Betalning:

Ni betalar med ert kreditkort i samband med beställningen. Vid beställningstillfället reserveras pengar från ert konto tillfälligt, i samband med leveransen dras pengarna från kontot. Kortet ska vara öppet för utlandsköp (Webshopen är registrerad i Norge ) 120:- tillkommer på varje beställning i pack- och fraktavgift.

Vid frågor angående webshopen kontakta företaget Trimtex som tillverkar kläderna
info@trimtex.se 026-24 98 90